Burenkorting? Neem samen met uw buren zonnepanelen en profiteer!

Bij SPEG Elektrotechniek geloven we in de kracht van samenwerking en duurzaamheid. Daarom hebben we een speciale actie voor jou en je buren bedacht die jullie beiden direct voordeel oplevert!

De Buurzame Energie Deal

Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jullie portemonnee wanneer jij en je buren samen zonnepanelen laten installeren door SPEG Elektrotechniek. Hier is hoe het werkt:

  1. Samen is voordeliger: Als jij én minimaal één van je buren ervoor kiezen om zonnepanelen door ons te laten installeren, ontvangen jullie beiden een aantrekkelijke korting op de totale installatiekosten. Hoe meer buren meedoen, hoe groter jullie voordeel!
  2. Eenvoudig proces: Onze experts maken het hele proces moeiteloos. Van het ontwerp van het zonnesysteem tot de installatie ervan, we zorgen ervoor dat alles vlot verloopt en dat jullie snel kunnen profiteren van schone, hernieuwbare energie.
  3. Maatwerk oplossingen: Bij SPEG Elektrotechniek begrijpen we dat elke woning anders is. Daarom bieden we maatwerk oplossingen die perfect bij jouw en je buren’s behoeften passen. Zo halen jullie het maximale uit jullie zonnepanelen.
  4. Milieuvriendelijk en besparend: Niet alleen verminderen jullie jullie CO2-voetafdruk, maar met zonnepanelen besparen jullie ook op jullie energierekening. Het is een win-win situatie voor het milieu én jullie portemonnee.

Neem nu actie!

Wacht niet langer en profiteer samen met je buren van onze Buurzame Energie Deal. Neem contact op met SPEG Elektrotechniek voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kunnen we jullie woningen voorzien van schone, groene energie en tegelijkertijd jullie kosten verlagen. Laten we samen een duurzamere toekomst creëren!

Benieuwd wat SPEG Elektrotechniek voor jou kan betekenen?

024-7009814 WHATSAPP CONTACT