Bent u op zoek naar hoogwaardige thuisbatterijen en energieopslagsystemen in Nijmegen? Bij SPEG Elektrotechniek zijn we gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde thuisbatterijen die niet alleen kostenbesparend zijn, maar ook bijdragen aan duurzaamheid. Of u nu nieuw bent in de wereld van thuisbatterijen of uw bestaande energieopslag wilt verbeteren, wij staan voor u klaar.

Onze diensten omvatten niet alleen de installatie van thuisbatterijen, maar ook onderhouds- en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat uw energieopslagsysteem optimaal blijft werken. Wat ons onderscheidt, is ons persoonlijke advies op maat dat perfect aansluit bij uw energiebehoeften en thuisomgeving. Wij begrijpen de unieke eisen van onze klanten in Nijmegen en passen onze oplossingen dienovereenkomstig aan.

Laten we samen in gesprek gaan over hoe onze thuisbatterijen kunnen bijdragen aan uw energiebehoeften en tegelijkertijd uw ecologische footprint verminderen. Aarzel niet om vandaag nog contact op te n

Waarom kiezen voor SPEG?

Gevestigd in Nijmegen

Kennis en ervaring

Gecertificeerd

Service en bereikbaarheid

Vrijblijvend advies.

Wij geven vrijblijvend en persoonlijk advies in regio Nijmegen dat naadloos bij uw wensen en situatie aansluit.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Onze opslagsystemen.

Growatt ARC.

Datasheet

SolarEdge Home.

Datasheet

Enphase 3T.

Datasheet

Enphase 10T.

Datasheet

Onze thuisaccu’s.

Enphase 10T.

Datasheet

Enphase 3T.

Datasheet

SolarEdge Home.

Datasheet

Growatt ARC.

Datasheet

Veelgestelde vragen over thuisaccu’s.

Een thuisaccu is een apparaat dat elektrische energie opslaat die wordt opgewekt door zonnepanelen of andere bronnen. Het slaat overtollige energie op wanneer de vraag laag is en geeft die energie vrij wanneer de vraag hoog is of wanneer de zon niet schijnt. Thuisaccu’s, een oplossing die ook in Nijmegen steeds populairder wordt, werken meestal op basis van lithium-ionbatterijtechnologie.

Enkele voordelen van thuisaccu’s zijn onder andere het vermogen om zelf opgewekte energie in Nijmegen op te slaan voor later gebruik, het verminderen van de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet, het besparen op energiekosten en het vergroten van de energie-efficiëntie van uw huis.

De kosten van een thuisaccu variëren sterk afhankelijk van het merk, de capaciteit en de technologische kenmerken. In de meeste gevallen kan de prijs variëren van enkele duizenden tot tienduizenden euro’s. Naast de aanschafprijs moet u ook rekening houden met installatiekosten.

De levensduur van een thuisaccu wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van de batterijcellen, het gebruik en de onderhoudsprocedures. Over het algemeen kunnen thuisaccu’s een levensduur van 10 tot 20 jaar hebben voordat ze moeten worden vervangen.

Of een thuisaccu geschikt is voor uw huis in Nijmegen hangt af van verschillende factoren, waaronder uw energiebehoeften, het type energiebronnen dat u gebruikt (bijv. zonnepanelen), de lokale energietarieven en de beschikbare ruimte voor installatie.

Onze 4 stappen.

 1. Aanvraag
  Neem contact op of doe een aanvraag via het offerteformulier.
 2. Wij gaan aan de slag
  Wij gaan direct aan de slag en sturen binnen 24 uur een offerte toe. 
 3. Offerte bespreken
  Heb je extra wensen of vragen over de offerte, neem dan gerust contact op. 
 4. Uitvoering
  Binnen 4 weken plaatsen wij de thuisaccu! 

Lees meer over thuisaccu’s.

Oproep aan regering tot standaardisering van thuisbatterijen

Het debat over de standaardisatie van de installatie en brandveiligheid van thuisbatterijen is in volle gang. Recentelijk werd een voorstel [...]

Is een thuisaccu rendabel? Een complete gids

In een tijd waarin duurzaamheid en energieonafhankelijkheid steeds belangrijker worden, overwegen veel huiseigenaren de aanschaf van een thuisaccu. Deze innovatieve [...]

Waarom een thuisaccu?

Stel je voor dat je een batterij hebt met een indrukwekkende capaciteit, die in staat is om je hele huis [...]

Gratis persoonlijk advies over besparen met zonnepanelen?

Direct contact.

Wilt u direct contact met één van onze medewerkers uit Nijmegen?

Bel dan met: 024-

Contactformulier.

Wij gaan direct voor u aan de slag!

Contact

SPEG Elektrotechniek.

Bij SPEG Elektrotechniek zijn wij toegewijd aan elektrotechnisch vakmanschap en klanttevredenheid. Als lokale elektricien bedienen we niet alleen Nijmegen, maar ook Wijchen, Beuningen en de bredere omgeving van Nijmegen. Onze diensten omvatten de installatie van laadpalen, zonnepanelen en thuisaccu’s, waardoor we duurzame energieoplossingen bieden. We hechten veel waarde aan uw elektrische infrastructuur en bieden betrouwbare meterkast- en groepenkastdiensten. Onze gecertificeerde elektriciens zorgen voor een veilige en optimale werking van uw elektrische systeem.

Thuisaccu of thuisbatterij

Onze expertise omvat de installatie van geavanceerde thuisbatterijen en thuisaccu’s, waarmee u uw zelf opgewekte energie kunt opslaan en benutten. Of u nu zonnepanelen heeft geïnstalleerd of overweegt om dat te doen, ons opslagsysteem is ontworpen om u te helpen de energie-efficiëntie van uw huis in Nijmegen te vergroten. Wij zijn uw lokale partner voor duurzame energie, en onze gecertificeerde monteurs, die ook uit Nijmegen komen, staan klaar om u te voorzien van hoogwaardige oplossingen die perfect passen bij uw energiebehoeften in onze prachtige stad.