Laadpalen.

Onze specialisatie ligt in het installeren van hoogwaardige laadpalen voor elektrische voertuigen. Of je nu nieuw bent in elektrische mobiliteit of je bestaande laadinfrastructuur wilt verbeteren, wij zijn hier om je te ondersteunen. We bieden niet alleen de installatie van laadpalen, maar ook onderhoud en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat je laadpunten efficiënt blijven werken.

024-7009814 WHATSAPP

Waarom kiezen voor SPEG?

Betrouwbare partner
Kennis en ervaring
Gecertificeerd
Service en bereikbaarheid

Vrijblijvend advies.

Wij geven vrijblijvend en persoonlijk advies dat naadloos bij uw wensen en situatie aansluit.

  Onze laadpalen.

  Easee Charge Lite.

  Datasheet

  Wallbox Copper SB.

  Datasheet

  Wallbox Pulsar Plus.

  Datasheet

  Wallbox Pulsar Max.

  Datasheet

  Onze laadpalen.

  Easee Charge Lite.

  Datasheet

  Wallbox Pulsar Plus.

  Datasheet

  Wallbox Pulsar Max.

  Datasheet

  Wallbox Copper SB.

  Datasheet

  Veelgestelde vragen over laadpalen.

  Een thuislaadpaal is een elektrische oplaadpunt dat je thuis kunt installeren om je elektrische of plug-in hybride voertuig op te laden. Het biedt gemak en bespaart tijd ten opzichte van het opladen via een gewoon stopcontact. Het is vooral handig als je regelmatig een elektrisch voertuig gebruikt.

  De kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type laadpaal, de installatielocatie en eventuele elektrische upgrades die nodig zijn. Gemiddeld kun je rekenen op kosten tussen de € 1.000 en € 2.500, inclusief installatie.

  De laadsnelheid varieert afhankelijk van het type laadpaal en je voertuig. Thuislaadpalen bieden meestal laadsnelheden van 3,7 kW tot 22 kW. Hoe hoger het vermogen, hoe sneller je voertuig wordt opgeladen.

  Ja, thuislaadpalen zijn ontworpen en getest om veilig te zijn. Ze zijn voorzien van beveiligingsfuncties zoals aardlekschakelaars en overbelastings beveiliging. Wij garanderen u dat de laadpaal op een veilige en betrouwbare manier word geïnstalleerd zodat u hier in de toekomst nooit problemen mee zult ervaren.

  Ja, als je zonnepanelen op je huis hebt geïnstalleerd, kun je zonne-energie gebruiken om je elektrische voertuig op te laden. Dit kan de operationele kosten verlagen en de milieu-impact verminderen.

  Voordelen van een laadpaal yhuis

  • Besparingen en Kostenvoordelen: Het opladen van uw elektrische auto met een laadpaal thuis is vaak voordeliger dan publiek laden. Bespaar aanzienlijk op laadkosten door thuis slim te laden, bijvoorbeeld met slimme laadpaalfunctionaliteiten zoals load balancing of slimme laadpaal zonnepanelen.
  • Gebruiksgemak: Een eigen thuislader auto geeft u de vrijheid om uw auto altijd volledig opgeladen en klaar voor vertrek te hebben. Geen wachtrijen bij openbare laadpalen of omwegen meer naar een oplaadpunt auto in de buurt.
  • Toekomstbestendigheid: Bereid u voor op de toekomst van elektrisch rijden door nu te investeren in een bidirectionele laadpaal of een laadpaal met load balancing. Daarmee bent u klaar voor de groeiende EV-markt en toekomstige innovaties zoals slimme laadpaal thuis.

  Onze 4 stappen.

  1. Aanvraag
   Neem contact op of doe een aanvraag via het offerteformulier.
  2. Wij gaan aan de slag
   Wij gaan direct aan de slag en sturen binnen 24 uur een offerte toe. 
  3. Offerte bespreken
   Heb je extra wensen of vragen over de offerte, neem dan gerust contact op. 
  4. Uitvoering
   Binnen 4 weken plaatsen wij de laadpaal! 

  Lees meer over laadpalen.

  Subsidie voor installatie zakelijke laadpaal in Nijmegen

  Ben je een ondernemer in Nijmegen met een elektrische bestelbus of heb je plannen om hiermee te starten? Goed nieuws! [...]

  Voordelen van Dynamic Load Balancing

  Het opladen van je elektrische auto via een privélaadpaal biedt tal van voordelen. Het is niet alleen voordeliger dan gebruikmaken [...]

  Gratis persoonlijk advies over elektrisch laden?

  Direct contact.

  Wilt u direct contact met één van onze medewerkers?

  Bel dan met: 024-

  Contactformulier.

  Wij gaan direct voor u aan de slag!

  Contact

  SPEG Elektrotechniek.

  Bij SPEG Elektrotechniek zijn wij toegewijd aan elektrotechnisch vakmanschap en klanttevredenheid. Als lokale elektricien bedienen we niet alleen Nijmegen, maar ook Wijchen, Beuningen en de bredere omgeving van Nijmegen. Onze diensten omvatten de installatie van laadpalen, zonnepanelen en thuisaccu’s, waardoor we duurzame energieoplossingen bieden. We hechten veel waarde aan uw elektrische infrastructuur en bieden betrouwbare meterkast- en groepenkastdiensten. Onze gecertificeerde elektriciens zorgen voor een veilige en optimale werking van uw elektrische systeem.

  Laadpaal

  Bij SPEG Elektrotechniek zijn we trots om onze klanten te voorzien van hoogwaardige laadpalen. Wij begrijpen het belang van moeiteloos en snel uw elektrische auto opladen, en daarom bieden wij professionele oplossingen voor auto laders en laadpalen. Onze deskundige technici zorgen voor een naadloze installatie van laadpalen, waardoor u uw elektrische auto gemakkelijk en efficiënt kunt opladen. Wij zijn toegewijd aan het leveren van klantgerichtheid en innovatie in de wereld van auto opladen, om u te helpen profiteren van de voordelen van elektrisch rijden.