Geschiedenis van SPEG.

Ons verhaal begint in het jaar 2021, in Nijmegen, toen we met een droom en een missie de wereld van elektrotechniek betraden. Wij, SPEG Elektrotechniek, staan voor commitment aan persoonlijke aandacht en de passie voor alles wat met elektriciteit te maken heeft.

In een wereld die voortdurend verandert en waar de behoefte aan duurzame energieoplossingen groeit, hebben we ons gewijd aan het begeleiden van particulieren in deze energietransitie. Bij SPEG Elektrotechniek geloven we in het delen van onze kennis en expertise om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw elektrische installaties.

Hoewel we in de loop der jaren zijn gegroeid, zijn we nog steeds een kleinschalig bedrijf. Dat betekent dat we u persoonlijke service kunnen bieden, aangepast aan uw unieke behoeften. Onze toewijding aan klantgerichtheid betekent dat we niet gewoon elektrische installaties leveren; we streven ernaar om vertrouwen op te bouwen en een gunfactor te creëren bij onze klanten.

Onze expertise omvat een breed scala van diensten, variërend van het installeren van laadpalen voor elektrische voertuigen tot het plaatsen van zonnepanelen, het vervangen van groepenkasten en het installeren van thuisaccu’s. Wat ons onderscheidt, is niet alleen wat we doen, maar hoe we het doen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en u te ondersteunen in uw reis naar een duurzamere toekomst.

Hoewel we nog geen gevestigde naam zijn, geloven we dat onze toewijding aan kwaliteit, service en innovatie ons onderscheidt. We nodigen u uit om ons te leren kennen, en we hopen dat ons verhaal en onze missie een gevoel van affiniteit en vertrouwen bij u zullen opwekken.