Extra groep aanleggen.

Bent u op zoek naar een professionele service voor het aanleggen van een extra groep in uw elektrische installatie? Onze ervaren elektriciens zijn gespecialiseerd in het uitbreiden van uw groepenkast om aan de toenemende elektrische behoeften van uw huis of bedrijf te voldoen. Of u nu meer apparaten veilig wilt aansluiten of de belasting op uw huidige systeem wilt verlagen, het toevoegen van een extra groep is een slimme en veilige oplossing. Wij zorgen voor een nauwkeurige en conforme installatie, met inachtneming van de laatste veiligheidsnormen en voorschriften. Vertrouw op ons voor een efficiënte en zorgvuldige aanleg van uw extra groep, waardoor u verzekerd bent van een veiliger en betrouwbaarder elektrisch systeem. Neem vandaag nog contact met ons op om uw elektrische capaciteit uit te breiden.

024-7009814 WHATSAPP

Waarom kiezen voor SPEG?

Betrouwbare partner
Kennis en ervaring
Gecertificeerd
Service en bereikbaarheid

Vrijblijvend advies.

Wij geven vrijblijvend en persoonlijk advies dat naadloos bij uw wensen en situatie aansluit.

  De kosten voor het aanleggen van een extra groep in je meterkast variëren afhankelijk van verschillende factoren. Het aantal groepen dat je wilt toevoegen, de complexiteit van de installatie en de benodigde onderdelen spelen allemaal een rol. Het is ook belangrijk om te overwegen of je meterkast mogelijk moet worden vervangen door een grotere 3-fase groepenkast om aan de elektrische behoeften te voldoen. De kosten van zo’n upgrade kunnen aanzienlijk zijn, maar het kan noodzakelijk zijn om te zorgen voor een veilige en betrouwbare stroomvoorziening voor je kookapparatuur.

  Het toevoegen van een kookgroep aan je bestaande meterkast is een essentiële stap als je een elektrisch fornuis of inductiekookplaat wilt gebruiken. Deze kookapparaten vereisen vaak een hogere stroomcapaciteit dan standaard stopcontacten kunnen bieden. Om deze reden is het nodig om een kookgroep aan te leggen, wat betekent dat je meterkast moet worden aangepast. Dit kan betrekking hebben op het installeren van extra groepen, het vervangen van de groepenkast of het aanleggen van een 3-fase aansluiting, afhankelijk van je specifieke situatie. Het is raadzaam om een gecertificeerde elektricien te raadplegen om te bepalen welke aanpassingen nodig zijn en om ervoor te zorgen dat deze aan de geldende normen voldoen.

  Veelgestelde vragen over groepen in meterkast.

  Een extra groep in de meterkast is een nieuwe elektrische circuit dat wordt toegevoegd aan uw elektrische installatie. Het is nodig als u meer apparaten wilt aansluiten dan de huidige capaciteit van uw meterkast toelaat, of bij het aansluiten van apparatuur die veel stroom verbruikt, zoals een inductiekookplaat of een elektrische auto-oplader. Een extra groep helpt om overbelasting en elektrische storingen te voorkomen.

  U heeft mogelijk een extra groep nodig als de zekeringen of aardlekschakelaars vaak uitschakelen, als er nieuwe, stroomintensieve apparaten geïnstalleerd worden, of als u een uitbreiding van uw huis plant waarvoor meer elektrische capaciteit nodig is. Een professionele elektricien kan uw huidige situatie beoordelen en adviseren of een extra groep nodig is.

  Het installeren van een extra groep in de meterkast is complex en kan gevaarlijk zijn als het niet correct wordt gedaan. Het wordt sterk aanbevolen om dit door een gecertificeerde elektricien te laten doen om de veiligheid en naleving van de geldende normen en voorschriften te garanderen.

  De tijd die nodig is om een extra groep te installeren kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van de installatie en de bestaande opzet van uw elektrische systeem. Over het algemeen kan dit variëren van een paar uur tot een hele dag.

  Onze 4 stappen.

  1. Aanvraag
   Neem contact op of doe een aanvraag via het offerteformulier.
  2. Wij gaan aan de slag
   Wij gaan direct aan de slag en sturen binnen 24 uur een offerte toe. 
  3. Offerte bespreken
   Heb je extra wensen of vragen over de offerte, neem dan gerust contact op. 
  4. Uitvoering
   Binnen 2 weken sluiten wij de extra groep in de meterkast aan!

  Het aanleggen van een extra groep in de meterkast kan ook nodig zijn als je andere elektrische apparaten wilt aansluiten, zoals een laadpaal voor elektrische voertuigen. In dit geval is het van belang om de totale belasting van je elektrische systeem te overwegen en ervoor te zorgen dat het voldoet aan de eisen. Een professionele elektricien kan een gedetailleerde kostenraming maken op basis van je specifieke behoeften en de benodigde aanpassingen aan je meterkast.

  Kortom, het aanleggen van een extra groep in je meterkast is een noodzakelijke stap om de capaciteit van je elektrische systeem te vergroten en nieuwe apparaten veilig te kunnen gebruiken. De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren en variëren per situatie, maar het is altijd verstandig om een ervaren elektricien te raadplegen om de juiste aanpak te bepalen en ervoor te zorgen dat de installatie aan alle veiligheidsnormen voldoet.

  Lees meer over elektra.

  De fornuisgroep op 2-fasen uitgelegd

  Welkom in de wereld van elektrisch koken! Met de opkomst van moderne keukentechnologie is elektrisch koken populairder dan ooit. Maar [...]

  Gratis persoonlijk advies over uw situatie?

  Direct contact.

  Wilt u direct contact met één van onze medewerkers?

  024-7009814

  Contactformulier.

  Wij gaan direct voor u aan de slag!

  Contact

  SPEG Elektrotechniek.

  Bij SPEG Elektrotechniek zijn wij toegewijd aan elektrotechnisch vakmanschap en klanttevredenheid. Als lokale elektricien bedienen we niet alleen Nijmegen, maar ook Wijchen, Beuningen en de bredere omgeving van Nijmegen. Onze diensten omvatten de installatie van laadpalen, zonnepanelen en thuisaccu’s, waardoor we duurzame energieoplossingen bieden. We hechten veel waarde aan uw elektrische infrastructuur en bieden betrouwbare meterkast- en groepenkastdiensten. Onze gecertificeerde elektriciens zorgen voor een veilige en optimale werking van uw elektrische systeem.

  Extra groep in meterkast

  Bij SPEG Elektrotechniek begrijpen we het belang van het toevoegen van een extra groep in uw meterkast. Deze aanpassing is vaak nodig om de capaciteit van uw elektrische systeem te vergroten, vooral bij het toevoegen van nieuwe apparaten of het upgraden van uw huisinstallatie. Onze deskundige elektriciens zijn gespecialiseerd in het veilig en efficiënt installeren van extra groepen, waarbij ze zorgen voor een naadloze integratie met uw bestaande elektrische systeem. Met een extra groep kunt u het risico op overbelasting en kortsluiting aanzienlijk verminderen, waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische installatie worden verhoogd. Of het nu gaat om een uitbreiding van uw keuken, het toevoegen van een thuiswerkplek, of het installeren van krachtigere apparaten, wij zorgen ervoor dat uw elektrische systeem aan uw behoeften voldoet, met de kwaliteit en service die u van SPEG Elektrotechniek mag verwachten.