Elektricien Wijchen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige elektricien in Wijchen? Daar komt SPEG Elektrotechniek in beeld. Ons toegewijde team van elektriciens is er trots op om Wijchen en de omliggende gebieden te bedienen met hoogwaardige elektrische oplossingen. Of u nu in het centrum, Homberg, Diepvoorde, de Blauwe Hof of een andere buurt van Wijchen woont, we zijn hier om u te ondersteunen.

024-7009814 WHATSAPP

Waarom kiezen voor SPEG?

Gevestigd in Nijmegen

Kennis en ervaring

Gecertificeerd

Service en bereikbaarheid

Vrijblijvend advies.

Wij geven vrijblijvend en persoonlijk advies dat naadloos bij uw wensen en situatie aansluit.

  Elektra aanleggen.

  o.a. krachtstroom aanleggen, aardlekschakelaar vervangen, perilex aansluiting aanleggen, stopcontact aansluiten, inductiekookplaat aansluiten en nog veel meer.

  Lees meer

  Groepenkasten.

  o.a. vervangen groepenkast en plaatsen extra groep of voorbereiden 3-fasen.

  Lees meer

  Thuisaccu’s.

  o.a. installeren en integreren met zonnepanelen en/of laadpaal.

  Lees meer

  Laadpalen.

  o.a. installeren en integreren met zonnepanelen en/of accu.

  Lees meer

  Zonnepanelen.

  o.a. installeren en integreren met accu en/of laadpaal.

  Lees meer

  Onze keurmerken.

  Bij SPEG Elektrotechniek geloven we sterk in klantgerichtheid. Wij begrijpen dat geen twee klanten of projecten in Wijchen hetzelfde zijn. Daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Uw tevredenheid staat voorop, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u blij bent met het eindresultaat.

  Onze elektriciens in Wijchen zijn niet alleen experts op het gebied van elektrotechniek, maar ook vriendelijke professionals die graag met u samenwerken. We luisteren naar uw wensen, beantwoorden uw vragen en bieden advies op maat om ervoor te zorgen dat uw elektrische project in Wijchen een succes wordt.

  Onze 4 stappen.

  1. Aanvraag
   Neem contact op of doe een aanvraag via het offerteformulier.
  2. Wij gaan aan de slag
   Wij gaan direct aan de slag en sturen binnen 24 uur een offerte toe. 
  3. Offerte bespreken
   Heb je extra wensen of vragen over de offerte, neem dan gerust contact op. 
  4. Uitvoering
   Wij plannen zo spoedig mogelijk een installatiedatum!

  Wanneer u SPEG Elektrotechniek kiest als uw elektricien in Wijchen, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. We zijn er trots op dat we de gemeenschap van Wijchen al jaren van dienst zijn en dat we hebben bijgedragen aan het verbeteren van de elektrische systemen van talloze huishoudens in Wijchen.

  We begrijpen dat elektrische problemen onverwacht kunnen optreden en dat u snel hulp nodig heeft. Onze responsieve en professionele elektriciens in Wijchen staan altijd klaar om u te helpen, of het nu een dringende reparatie is of een geplande installatie.